Termeni si conditii

Termeni si conditii generale de utilizare a acestui website

Site-ul HotelMaria-CT.ro este un serviciu furnizat ca atare de catre hotelul Maria din Constanta

www.hotelmaria-ct.ro este un site de prezentare al serviciilor cu ajutorul caruia hotelul isi prezinta serviciile si ofertele.
Accesul dumneavoastra la acest site desemneaza acordul cu termenii de utilizare prezentati in acest document.
Distributia, reproducerea, copierea, retransmiterea, publicarea, vanzarea, utilizarea comerciala sub orice forma, sau oricare alt tip de transfer a oricarei parti din site-ul hotelmaria-ct.ro, inclusiv dar fara a se limita la acesta, tot continutului, serviciile, produsele digitale, evenimentele, facilitatile contului sunt prin prezenta strict interzise.
Hotel Maria isi rezerva dreptul sa completeze si/sau sa modifice acesti Termeni de Utilizare cu Termeni Aditionali care se vor publica in pagina serviciului corespunzator caruia acei termeni li se aplica. Prin prezenta sunteti de acord ca acesti Temeni Aditionali fac parte din Termenii generali de Utilizare si se supun acelorasi reguli.

Confidentialitate
Pentru a ne imbunatati serviciile, este posibil sa culegem anumite date legate de interesul userilor nostri pentru anumite subiecte/domenii care sa ne ajute sa furnizam informatii cat mai relevante. Aceste date sunt strict confidentiale si nu vor fi instrainate.

Abonare
Abonarea la newsletterul Web2CRM esta gratuita si implica acordul tau. Abonarea presupune confirmarea intentiei tale prin intermediul urmarii unui mail special trimis de catre Web2CRM.ro special pentru a verifica acordul tau pentru utilizarea adresei de mail cu care te-ai abonat. Odata confirmat vei avea acces in mod gratuit la newsletterul Web2CRM.
Dezabonare
Daca vei dori sa te dezabonezi de la newsletterul Web2CRM si sa nu mai primesti informatii din partea noastra o poti face cu un simplu click pe linkul din partea de jos a oricarui newsletter primit pe email.
Formular de contact
Datele introduse la completarea formularului de contact sunt strict confidentiale si nu vor fi instrainate sau utilizate in scopuri comerciale, de promovare sau altele decat cele declarate.